Young, wild and free!

28.02.2013
16:43

Om 22. dager er det endelig min tur til å bli 18 år. Endelig skal jeg bli myndig. Få lov til å bestemme delvis over meg selv. Få lov til å handle klær på Internett. Kjøpe mitt eget flaxlodd. Levere min egen ekstrakuppong, i MITT navn. Ta solarium uten å gjøre det "ulovlig". Jeg kan begynne å kjøre opp til bil hvis jeg vil. Jeg kan reise utenlands alene. Dra på venninne turer til Syden. Jeg KAN besøke venner andre steder enn der jeg selv bor. Jeg kan drikke. Gå ut med vennene mine, på utesteder og liknende. Jeg kan ha abonnement til telefon i mitt eget navn(har aldri hatt abonnement før). ++ er så masse flere goder som kommer utav det og selvfølgelig en del ulemper også. Men de bekymrer jeg meg for etterhvert! 

SÅ helt siden det var 160 dager ++ har jeg telt dagene sakte men sikkert. Å det er utrulig å tenke på hvor fort tiden har gått! Føler at jeg akkurat begynte å telle. I tillegg, jeg synes ikke at det er lenge siden jeg fylte 16 og var glad over at det kun var 2 år igjen til jeg ble 18. Håper bare tiden etter 18 begynner å gå saktere, trenger ikke bli noe eldre enn det for min del!

ER DU 18 ÅR? BLIR DU 18? HVA ER DERES GLEDER MED DET?

3 kommentarer

Hanna Gjerholm Moe 28.02.2013 16:49
Du er så pen :D!
Tiril-Marie -kommenterer ALLTID tilbake 28.02.2013 17:07
Kjempefine bilder ;o
juliannejohnsen 06.03.2013 20:40
Hanna Gjerholm Moe: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

juliannejohnsen 17, Sør-Varanger
Julianne Johnsen. Snart 18 år. Går på frisørlinja. Bor i Kirkenes, Finnmark. Egentlig i fra Berlevåg. Jobbe hos Jysk som deltidsansatt. Ellers, er det noe du/dere lurer på, er det bare å spørre! Kan nåes på: juliannejohnsen@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits