Te-besøk og gleder!

05.03.2013
17:00

Sitter på Thon Hotell Kirkenes å ser ut over havna. Her sitter jeg for å vente på Dorthe som er ferdig på jobb om en hallanen time. Skal sitte på med henne opp til Hesseng etterpå, slik at jeg slipper ta buss. Tar meg en god kopp kanelte under ventingen. Har nettopp vært borte på Jysk, der hvor jeg har fått meg jobb. Der fikk jeg litt sånn generell informasjon og timeliste for arbeid framover. Ser virkelig fram til å tjene litt ekstra kroner. Kommer godt med som fattig student!  Eneste jeg er usikker på er om jeg skal orke å skatte for penge, eller om jeg skal ta det på frikortet mitt og heller skatte med feriepenger. Tenker at det er nå jeg har bruk for penger, nå når jeg er under utdannelse og har mye i vente de neste månedene.

Skulle egentlig sitte her å forberede en del blogginnlegg og gjøre litt lekser. Men akkurat ti minutter inn i innlegget blinket det nede på pcen. Så om litt slår pcen seg av og jeg har ikke ladderen med. Så dette blir en lang og kjedelig stund å vente. Men det sies vel at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Men inntil, så får dere alle ha en fin ettermiddag videre! 


JOBBER DU? I SÅFALL, HVOR?

2 kommentarer

Trine Lise - GAVEKORT PÅ CDON :-) 05.03.2013 17:09
Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner på CDON.com for å høre dine meninger om netthandel. For å få gavekortet, må du registrere din interesse på våre nettsider. Klikk deg inn i dag og få ditt gavekort! Vi ser frem til å høre fra deg :-)
drthe 05.03.2013 18:53
<3

Skriv en ny kommentar

juliannejohnsen 17, Sør-Varanger
Julianne Johnsen. Snart 18 år. Går på frisørlinja. Bor i Kirkenes, Finnmark. Egentlig i fra Berlevåg. Jobbe hos Jysk som deltidsansatt. Ellers, er det noe du/dere lurer på, er det bare å spørre! Kan nåes på: juliannejohnsen@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits