SISTE dag som syttenåring!

21.03.2013
12:19

Luch i byen med beste jenta Dorthe snart. Der skal vi kose oss med noe godt å spise og snakke litt gossip. Er alltid koselig med Dorthe og Julianne tid. Selv om vi får nok av det i helgen og et par dager i neste uke. Etter som jeg skal bo hos Dorthe noen dager, for å feire attenårs dagen min som er i morgen og siden jeg har jobb, og hybelbygget jeg bor på stenges i morgen ettermiddag. Så i morgen skal vi kjøre til Finland, handle inn kvoten vårs med rusbrus før vi begge har jobb på ettermiddagen. Lørdagen går til arbeid og så er det bursdagsfering med godevenner og min første tur på byen. Gleder meg! Så nå nyter jeg min siste dag som sytten åring. Er ganske rart å tenke på, når jeg vokner i morgen er jeg myndig og "voksen" jente. Skummelt men samtidig JÆVLIG deilig!
5 kommentarer

Lisell 21.03.2013 12:28
Elsker bloggen!
Marion Davidsen 21.03.2013 13:11
GLED dæ til å bli 18, sir æ bare!! :D
Line 21.03.2013 17:10
Vil du være med i en konkurranse om en reise for to personer? Klikk på lenken min da og delta du og nå!!! :D
Celina 05.04.2013 18:22
Heisan! Liker denne siden så ekstremt mye! Elsker spesielt at jeg opplever du tar oss leserne på alvor ved å blogge så bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse vås og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg hadde blogg tidligere men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye mobbende kommentarer at jeg bare ikke ville mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så god. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye energi drikke du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell? :D Se lenken min for konkurransen :-)
lillebenedikte 05.06.2013 15:41
Pene bilder av deg! :D

Skriv en ny kommentar

juliannejohnsen 18, Sør-Varanger
Julianne Johnsen. Snart 18 år. Går på frisørlinja. Bor i Kirkenes, Finnmark. Egentlig i fra Berlevåg. Jobbe hos Jysk som deltidsansatt. Ellers, er det noe du/dere lurer på, er det bare å spørre! Kan nåes på: juliannejohnsen@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits