I met you for a reason!

14.08.2013
15:43

Om litt over en uke er det akkurat et år siden jeg møtte verdens nydeligste jente. Husker den dagen som om den skulle vært i går! Spent som jeg var kom jeg hjem fra skolen til et lass av ting som ikke var mine men Dorthe's saker og ting. Et flyttelass som skulle plasseres rundt i leiligheten som jeg hadde fått æren av å dele med denne ukjente jenten. Det var dagen jeg fikk meg samboer etter en nok så merkelig plass å treffes på, nemmelig facebook. Der hvor Dorthe søkte etter en for å dele leilighet sammen med og husløs som jeg var kontaktet jeg henne med en gang og etter ei nok så liten stund med snakking var det avgjort, vi skulle dele leilighet sammen det neste året som kom. 
Jeg flyttet inn over en uke før Dorthe kom til Kirkenes og fikk fikset i leiligheten sånn som jeg kunne tenkt meg den og var klar til forandringer da hun ankom. Dagen hun ankom var hun ikke hjemme i det jeg kom fra skolen, som nevnt ovenfor var alt som møtte meg et flyttelass. Jeg fikk litt sånn småpanikk og det gikk opp for meg at jeg hadde en ny og spennende tid i vente med å bli kjent med denne nye jenta jeg aldri i mitt liv hadde møtt før og alt ved tilfeldigheter. Etter et par timer hjemme alene kom Dorthe endelig hjem etter en shopping runde med foreldrene før de dro hjem til Bodø igjen. Vi hilste så pent og jeg hjalp dem bære inn de store tingene av flyttelasset slik at de kunne komme seg fortere avgårde. Etter noen timer sammen og litt fiksing i leiligheten begynte jeg og Dorthe allerede å få god kontakt og jeg skjønte med en gang at vi kom til å klaffe som to tvillingsjæler.
Etter måneder sammen med mye artig liv. Påfunn og nye venner ble vi bestevenninner. Vi gjorde alt sammen. Vi delte alt og levde som to søstre bare fra forskjellige mødre/fedre. Vi hadde diskusjoner og krangler om alle mulige slags småting, dette med stor grunn for at vi hadde så lite plass og gikk over hverandre hele dagen. Vi kunne ikke gjøre noe uten at den andre parten satt klint opp mot den ene, slik at det ble mye knuffing og vi bestemte oss for å flytte hver for oss slik at vi skulle få det bedre med oss selv og mer privat. Først leitet vi etter en større leilighet med to soverom men det fant vi ikke, dessverre. Så etter måneder ble vi splittet.
Når vi flyttet i fra hverandre begynte savnet å komme. Vi savnet å ha en som laget mat hvis vi hadde dårlige dager, savnet å dele på oppvasken og arbeidsoppgaver. Vi savnet rett og slett selskapet til hverandre. Men det var dette jeg tror som gjorde oss til gode venninner. Uansett hvor grinete vi var på hverandre var vi der alltid for hverandre, stilte opp i tykt og tynt. Både da det gjald mat og penger, personligeproblemer og annet. Vi ble sjelevenner noe jeg er utrolig glad for, for livet mitt har endret seg kolosalt etter at vi ble kjent. Nå er hun blitt til min aller nærmeste venninne, den venninna jeg føler at jeg har kjent lengst og den venninna jeg våger være meg selv 110% med. Hun er en engel. Guardian Engel. Hun er blitt som en søster for meg. Den jeg kan gå fra å hate ene dagen til å elske den neste. Hun er den jeg savner når jeg er nedfor og når jeg kjeder meg. Hun er den venninna som ville kommet om jeg ba henne om det, om ting ble for tunge. Hun er den som stiller opp. Den venninna alle fortjener å ha men ikke alle kan få. Hun er en av få, en av få jeg virkelig brenner for å holde kontakten med. Hun er den jeg kan kalle en bestevenninne! Så Dorthe om du leser dette: Æ e utrulig glad i dæ og utrulig heldig som har dæ, æ rett og slett digge dæ! ♥ love you

4 kommentarer

drthe 14.08.2013 16:48
herregud, både æ og besta måtte tørke en tåre her! e så glad for at æ har dæ kjære du. det her e virkelig noe av det fineste noen har skreve til mæ! e så takknemlig før at det va nettopp du som flytta inn sammen med mæ, trur livet mitt hadde vært mye annerledes hvis ikke. du e uten tvil den beste venninna mi! som ei søster <3 månedan æ bodde med dæ va et eventyr!! skulle gjort så mye for å få opplevd den tia igjen.

tusen takk før at du e den du e. tør å være mæ sjøl 180% med dæ, og du e en av de få som kjenner mæ ordentlig. ingen får mæ til å flire så mye som du, og ingen kan få mæ til å bli så sint som du. før du vet akkurat korsn knappa du ska trøkke på før å få mæ i det humøret du vil!

LOVE U!!
emilie kristensen 14.08.2013 19:27
må sei me veldig enig her! vi e SÅ heldig som har ei så fantastisk jente i live vårres <3
drthe 14.08.2013 20:30
dokker tooo <3
juliannejohnsen 14.08.2013 22:22
emilie kristensen: Jepp! :D

Skriv en ny kommentar

juliannejohnsen 18, Sør-Varanger
Julianne Johnsen. Snart 18 år. Går på frisørlinja. Bor i Kirkenes, Finnmark. Egentlig i fra Berlevåg. Jobbe hos Jysk som deltidsansatt. Ellers, er det noe du/dere lurer på, er det bare å spørre! Kan nåes på: juliannejohnsen@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits