Believe you can and you?re halfway there

23.04.2014
20:44

Hei forresten! Fikk en plutselig følelse over meg at jeg trengte et sted å få ut tanker på. Da kom jeg på at jeg hadde en blogg jeg ikke hadde brukt på et år som jeg nå har tenkt å oppdrive igjen. Ikke med fast blogging, men på dager der jeg sitter for meg selv og tanker strømmer igjennom hodet. Tanker jeg trenger å få skrevet ned og som kanskje kan hjelpe andre. 

Siden sist har jeg jo da blitt 19 år. Jeg har flyttet til Berlevåg på grunn av en hendelse i sommer som gjorde at jeg ikke kunne ta lærlingtiden min allikevel. I Berlevåg skal jo bo helt til November og da er planene å flytte sørover. Her i Berlevåg har jeg nok å gjøre. Jeg har to jobber, en få fiskebruk og en annen på butikk. Fra Juli måned går jeg over i fast stilling på Matkroken i tre og en halv måned. Ellers uten om det er jeg begynt i kor. Det er ganske morsomt og jeg får gjøre det jeg elsker,  å synge. Jeg har fått tildelt en stemme i en solo duett som skal framføres i sommer i Berlevåg under en stor 100'års jubileum som Berlevåg har i år. Det er både spennende og skummelt. 
Jeg  har forandret meg en  del både på utseende og personlighet det siste året. Jeg har blitt mer voksen og fått mer fornuft i hodet. Ansiktet mitt er blitt mindre babyface enn det det var. Jeg har farget håret mitt fra mørk brunt til  blondt. Det har vært herlig med forandringer. Jeg stortrives med livet mitt som det er nå. Jeg har gode mennesker rundt meg. Jeg har havna i nye vennekretser. Blitt venn med mer eldre folk enn det jeg var før. Jeg er forelsket. Jeg har framtidsplaner. Jeg har ferieplaner. Jeg ser lyst på framtiden min. Jeg tenker framtid. Jeg lever her og nå, og gjør det som er rett for å lykkes senere.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits