This isn't right. This isn't even wrong

28.04.2014
20:18

En ting jeg alltid har lurt på er hvorfor enkelte ikke ser at det ikke er forskjell på jenter med små brøst og store, da det gjelder mengden kløft man velger å ha. Hvorfor noen mener en med store pupper ikke kan ha kløft, mens en med små om så kan ha toppen nede ved nippel kanten. Hvem som skal kunne bruke den og den bhen. En jente med store pupper har ikke rett på å ha en push-up bh på seg, mens en med små har rett. Kropps presset som er når det gjelder hvilke klær man skal få kle seg i på grunn av kroppsformen, hvem som har bra kroppsform og ikke. 

Jeg ser aldri at noen jenter med små pupper får kommentarer som "kløft er tøft" selv om toppen er så langt nede som overhode mulig. Men det man ser er jenter med store pupper som faktisk ikke har mye kløft med vilje, får slengt den ene kommentaren etter den andre. Det skal jo ikke være forskjeller. For det er ikke forskjeller. Eneste forskjellen er at man er født forskjellige, noen har mer og andre har mindre. Man kan ikke forvente at man skal klare skjule alt som heter pupper, kjøpe seg polojumpere for å ha under pyntetoppen eller kjolen sin. Man skal kunne kle seg akkurat som en jente som har mindre pupper. Man skal kunne gå i hva man vil uten at andre skal måtte kritisere det. Er det bare jeg som har lagt merke til at mange har den tankegangen? 

 

Det samme gjelder hvordan enkelte i samfunnet bryr seg om hvordan jenter som er store kler seg. Den og den har litt for mye fett på kroppen til å ha på seg det, mens en annen igjen er for tynn til å gå med den toppen. Skal ikke alle kunne gå i hva dem vil uten å bli hakket på. Man er flott uansett om man er tynn, normal eller stor. Viktigste verdien i et menneske det er ikke fettprosenten. Et tynt menneske sammenliknet med et tykt menneske skal ikke være nødt til å gå i posete klær for at andre skal bli fornøyde, for å slippe være redd å få slengt dritt bak ryggen sin. Men hva er egentlig en normal kropp og er det egentlig noe man har rett til å velge i? Hvem er vi til å bestemme hva som er normalt? Når vi alle er så forskjellige?

Det mange ikke tenker over før dem uttaler seg om ting er konsekvenser, hvordan det kan såre et menneske. Hvordan det ville vært hvis alle skulle vært like, kledd  likt og fulgt det samme manuset i livet. Hvorfor tråkke på hverandre  på den måten det blir gjort, når man heller kan være med på å gjøre livet til en annen enklere, bare med et lite snev av positivitet. 

Forresten så burde dere høre på " Ah Ah Ah " av Staysman & lazz på itunes og Spotify! Likte låten kjempe godt jeg. Fet sommer låt. 

 


Ingen kommentarer

Nora Utter 28.04.2014 21:49
Enig med deg.. Personlig syntes jeg ikke kløft er særlig tøft uansett. Men de med større bryster (som faktisk ikke får gjort noe med det) får unødvendig mye dritt for det.

Skriv en ny kommentar

hits